Bøn og andagt i Mariagården, Kollund

Krist-Lovsangen

Hver dag kan man deltage heri i

Kirkesalen ”KRIST-LOVSANGEN”

KL. 09.30-10.00

KL. 15.00-15.30

KL. 20.45-21.00

Stillebøn i Mariagården den sidste onsdag i hver måned kl. 19.30 - ca. 20.30

Adresse:
Mariadøtrene, Mariagården,
Østerskovvej 38,  Kollund 6340 Kruså

Læs mere om Mariadøtrene - avisklip

Mariadøtrene, Kollund - klik på billedet

Klip fra avisartikler i

Information 2016 og

Kristeligt Dagblad 2011

KLIK HER

Klip fra Haderslev stifts hjemmeside 2011

Krist-Lovsangen, indvendig
Alteret

I 1958 gav den første gruppe danske og svenske søstre livstidsløfte i Bov Kirke over for sognepræst Axel Harritsø.

Mariadøtrene lever et enkelt klosterliv i bøn og arbejde. Og de modtager alle, som søger dem til stilhed, fællesskab og gensidig berigelse. Da de selv er kvinder, er det kvinder, de møder til samtale og som boende gæster i længere eller kortere perioder.

Søsterskabet Mariadøtrene er part af Den evangeliske Mariavej, en bevægelse, der blev grundlagt af svenske Paulina Mariadotter (1903-1985). Søsterskabets centrum, som de kalder deres "Hjertepunkt", ligger uden for Enköbing i Sverige.

Mariadøtrene ønsker at tjene Gud og "gøre Jomfru Maria, det menneske, som fik det enestående opdrag at blive Moder til Guds Søn, kendt, elsket og æret i Folkekirken". Desuden ønsker de at medvirke til fred og forsoning og beder med Jesus: "At de alle må være ét". De ønsker at skabe et miljø, hvor Guds kærlighed kan nå den besøgende i en lægende atmosfære.

Gudstjenestelisten sidst rettet d. 23. marts 2017

Gudstjenester i Holbøl kirke KLIK HER