Indskrivning af nye konfirmander

Vil du gerne konfirmeres i foråret 2018?

Så kig ind på Kirkekontoret, Padborgvej 40a i Bov og bliv indskrevet.
Der er åbent for indskrivning disse 4 dage:

Tirsdag15. augustkl. 9:30-12:00
Onsdag16. augustkl. 9:30-18:00
Torsdag17. augustkl. 12:30-18:00
Fredag18. augustkl. 9:30-12:00

Det er ikke nødvendigt at have attester med, blot du giver os dit CPR-nummer.
Så finder vi ud af resten sammen med dig og dine forældre.

Koncert for de allermindste i Bov kirke 20/8 kl. 14:00

Salmeswing med Sille og Palle
"Salmeswing" med Sille og Palle er sjov underholdning for de 0-8 årige.

Alle børn op til 8 års alderen inviteres til en ganske særlig oplevelse sammen med deres forældre i Bov kirke søndag den 20. august kl. 14.00. Det er duoen  Sille og Palle, som med deres show “Salmeswing” synger de mest elskede salmer og sange i øjenhøjde med børnene.

Sille og Palle spiller musik til hjertet, til sanserne og til dansebenene, og mon ikke børnene selv får lov til at spille med – hvis ellers guitaren vil vågne? Salmerne bliver spillet i en let forståelig og uhøjtidelig udgave, så børnene får lyst til at synge og hoppe med på legen.

Sille og Palle har dannet par i 25 år, og de har en utroligt stor erfaring i at fange børnenes interesse for musik, dans og leg. Som musikere er de yderst rutinerede. De står blandt andet bag musikken til Ramasjang-programmet ”Rosa fra Rouladegade”.

Ingen fest uden kage! Derfor inviteres alle på hjemmebagte muffins, saftevand og kaffe efter koncerten. Det er Camilla Riis, kirke- og kulturmedarbejder i Bov sogn, der står bag arrangementet.

- Vi håber at se en masse småbørn sammen med deres forældre eller bedsteforældre til en sjov koncert, siger Camilla, idet hun tilføjer:  Der skal klappes, synges og danses hele vejen op ad kirkens midtergang, så vi kan give børnene en ganske særlig oplevelse, som de kan huske og bygge videre på.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.