Udflugt til Odense 31. maj

H.C.Andersens hus
Domkirken, Odense

Bus-turen går til Odense, hvor vi først besøger H. C. Andersens museum.

Vi får en kort introduktion til museet, hvorefter vi har ca. en times tid til at gå rundt på museet.

Vi kan spise vores medbragte mad på museets område i det fri, men under tag (hvis det skulle regne).

Efterfølgende spadserer vi til Sankt Knud – Domkirken, hvor vi får en guidet tur af ca. en times varighed. (Afstanden mellem museet og domkirken er ca. 700 meter.)

Vi afslutter med eftermiddagskaffe i et af kirkens lokaler.

Pris for deltagelse er 200 kr. per person og inkluderer formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe og entre til museet (det sidste udgør 90 kr.).

Opsamling                       Kl. 08.15 Kollund kirke

Kl. 08.25 Bov kirke

Hjemkomst                         ca. kl. 17.45 Bov kirke

ca. kl. 18.00 Kollund kirke

Tilmelding senest 26. maj    klik her  eller ring til kirkekontoret i Bov tlf. 7467 0917

Lutherrosen er Martin Luthers personlige segl fra 1530, og er blevet et udbredt symbol for den evangelisk-lutherske kirke. Korset i hjertet symboliserer troen på den korsfæstede Jesus Kristus. Det røde hjerte står for liv og kærlighed, mens den hvide rose repræsenterer glæde og fred.

Samarbejde omkring sogneaftener og koncerter:

Bov og Holbøl sogn har i mange år haft et samarbejde omkring gudstjenester i vore kirker og på plejehjemmene Birkelund og Rønshave.

I fremtiden vil der ske en udvidelse af samarbejdet omkring sogneaftener og kirkekoncerter. . Det er vores forventning, at menighederne i begge sogne benytter sig af tilbudene.

Til venstre kan du se programmerne for foredrag, koncerter, mm.

Annoncering af aktiviteter

De fleste foredragsaftener, koncerter, filmaftener, andagter mm

bliver annonceret ugen før i ugepresssen, bl.a. i BovAvis/GråstenAvis og Bov Bladet.