Udflugt til Hanved i Sydslesvig

TeamØst*) inviterer på miniudflugt

til Frøslevplænen i Hanved

onsdag d. 10. maj 2017

Kl. 17.00 mødes vi ved Bov kirke.

Kører herfra til Hanved kirke  i Sydslesvig.

Kl. 17.30 -18.30 Rundvisning på den danske kirkegård nord for kirken, besøge kirken og måske synge en enkelt salme. Marius Nørgaard er guide.

Vi er tilbage ved Bov kirke, Kirkeladen, mellem kl. 19.00 og 19.30.  Her serveres sandwich og vand/ kaffe/ te.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding, se nedenfor.

Udflugten slutter senest  kl. 21.

Husk PAS

*) TeamØst er en lille forening i Aabenraa provsti med følgende sogne som medlemmer: Varnæs, Felsted, Ensted, Kliplev, Holbøl og Bov.

Tilmelding, senest d. 5. maj: KLIK HER eller ring til kirkekontoret i Bov tlf. 7467 0917

Læs mere om Frøslevplænen HER

Lutherrosen er Martin Luthers personlige segl fra 1530, og er blevet et udbredt symbol for den evangelisk-lutherske kirke. Korset i hjertet symboliserer troen på den korsfæstede Jesus Kristus. Det røde hjerte står for liv og kærlighed, mens den hvide rose repræsenterer glæde og fred.

Samarbejde omkring sogneaftener og koncerter:

Bov og Holbøl sogn har i mange år haft et samarbejde omkring gudstjenester i vore kirker og på plejehjemmene Birkelund og Rønshave.

I fremtiden vil der ske en udvidelse af samarbejdet omkring sogneaftener og kirkekoncerter. . Det er vores forventning, at menighederne i begge sogne benytter sig af tilbudene.

Til venstre kan du se programmerne for foredrag, koncerter, mm.

Annoncering af aktiviteter

De fleste foredragsaftener, koncerter, filmaftener, andagter mm

bliver annonceret ugen før i ugepresssen, bl.a. i BovAvis/GråstenAvis og Bov Bladet.